WELCOME TO THE WORLD OF
PETER ENGLUND EPIC Productions

Our Partners

What Our Customers Say

Zeana Muratovic
Zeana Muratovic
2021-09-01
Peter levererar kvalité på alla möjliga sätt och vis när det kommer till outfits. Jag är glad att jag hittade till hans ateljé!
Linnea Nelson
Linnea Nelson
2021-02-10
Best experience, best quality, best everything. If you want something done with perfection, this is where you go. Thank you Peter Englund <3
Beba Jonsson
Beba Jonsson
2019-09-22
Varje gång jag får en inbjudan till röda mattan vänder jag mig till Peter Englund för styling. Peter är utan tvekan grym på det han gör, han jobbar alltid med roliga färger och anpassar mina dräkter/outfits perfekt till min form. Tidningar älskar att använda mina bilder just för att Peter gör ett så bra jobb, det är inte svårt att sticka ut i hans kläder. Han är så kreativ och innovativ jag älskar att samarbeta med honom. En av mina absolut favorit ’’looks’’ vi gjort är Oktoberfest kostymen med frukt hatten. Jag rekommenderar varmt att alla går och ser PEEP ateljén på Drottninggatan och hyr nån av hans underbara kostymer, som är anpassade till alla fester du kan tänka dig gå på.
Alexander Erwik
Alexander Erwik
2019-09-19
Peter Englund och PEEP på drottninggatan i Stockholm levererar kvalitativ design i sin snygga ateljé. Dessutom erbjuds styling, uthyrning av kläder till maskerad, temafest eller party. Förutom bra service så tänker PEEP utanför boxen och skapar magi med sin design. Som kund får du helt enkelt något uppsytt som ingen annan har. <3 .

Loved by our Customers

We'd Love To Hear From You

contact us

Where?

When?

We'd Love To Hear From You

contact us

When?